Productfotografie en persoonlijke shoots
voor ondernemers

Iets meer dan drie jaar geleden werd ik zelf freelance online marketeer, nu help ik kleine tot middelgrote bedrijven met social media en online marketing. In die drie jaar viel me iets op: de meeste bedrijven hebben amper of geen persoonlijke foto’s. 

Maar… als je wilt opvallen in die grote massa aan commerciële boodschappen, dan zijn persoonlijke foto’s en sterk beeldmateriaal in het algemeen van groot belang. Daarom leg ik de focus op contentcreatie, waarbij ik voor bedrijven aan de slag ga. 

Freelance marketeer kampenhout (1)
Freelance marketeer kampenhout

Productfotografie

Persoonlijke shoots

Hoe fijn zou het zijn om elke maand genoeg foto’s te hebben zodat je nooit zonder inspiratie zit? 

Elke maand maak ik voor verschillende bedrijven foto’s, zij contacteren me wanneer ze beeldmateriaal nodig hebben en ik doe de rest. De foto’s maak ik op mijn kantoor en krijg je dezelfde week nog aangeleverd. 

Wat ik doe: 

1. Sfeerfoto’s (denk aan feestdagen zoals Kerstmis)

2. Het uitwerken van gerechten voor foodklanten. Ik maak de foto’s, schrijf de teksten en lever het materiaal aan. 

Om de zoveel maanden ga ik langs bij klanten voor een persoonlijke shoot. Tijdens de shoot sta jij centraal. 

Ik maak op voorhand een moodboard en planning zodat we perfect weten welke richting we uit willen. Het enige wat jij moet doen is zorgen voor enkele outfits, ik doe de rest! 

Wat kan je verwachten? 

1. Foto’s van jezelf (niet te geposeerd maar op een natuurlijke manier.)

2. Achter de schermen: foto’s waar je bezig bent met de producten, klanten, … 

Prijzen

Ik werk met vaste pakketprijzen per aantal uur en aantal beelden. (inclusief een moodboard + planning) * exclusief btw en vervoerskosten

Voor bedrijfsshoots:* minimum 2 uur boeken.
Prijs voor 2 uur foto’s nemen, minimum 40 foto’s inclusief nabewerking is 300 euro exclusief btw en vervoerskosten. Ben je ook klant bij mij voor je social media kanalen? Dan is het pakket €200 exclusief btw en vervoerskosten.

Voor productshoots in mijn studio:
Voor 1 uur foto’s nemen inclusief nabewerking en minimum 15 foto’s: €160 exclusief btw (inclusief moodboard)