1

Til jouw social media naar een hoger level

Met productfotografie of styled stockfoto's
voor de beautysector/ lifestyle en mode

The Social creative

Mijn naam is Elien. 4 jaar geleden richtte ik Littlelouvain op, mijn bedrijf waarmee ik coachings en online marketing beheer aanbied voor ondernemers in de beautysector/ lifestyle en mode. Hiernaast bied ik contentcreatie aan via The Social Creative, want online marketing beheer en contentcreatie vullen elkaar perfect aan. 

Nieuw

Customer testimonials

 • Een talentje, die Elien. Blij dat zij onze social media volledig heeft overgenomen. Door de drukte in ons salon voelde het voor mij aan als huiswerk om na sluitingstijd nog tijd in mijn socialkanalen te steken.
  Ze verzorgt zowel mijn Facebookpagina, instagram, pinterest, maandelijkse mailings en mijn blogs. Al gauw 4 uur per week extra tijd over voor mijn gezin! Top!

  Femke Lauwers
 • ‘Elien is one in a million. Not only a very nice and fun personality, but she also knows her profession. In 2 months time she has doubled our IM account in terms of followers (where we spent a year getting to that first half ?), has a nose for lifestyle photography. We see the response to all our SoMe posts is growing because of the beautiful pictures we use. Furthermore, she is very accurate and proactive in maintaining the relationship and giving input. ‘

  – Sachiko & peter
 • ‘Toen ik met Elien in contact kwam was mijn social media een samenraapsel van dingen die ik vond en poste wanneer ik de tijd had. Nu zit daar orde in en heeft ze mij een voorbeeld gegeven van hoe het te doen….als ik zelf iets wil posten buiten de inhoud die zij voorziet dan is dat in de lijn….min of meer van wat zij doet. Bij onze eerste afspraak heeft Elien duidelijk een volledig overzicht gemaakt van wat ik van haar kon verwachten en hoe alles zou verlopen. De communicatie verloopt altijd heel correct en vlot…dus ik ben een tevreden ondernemer want ik dien mij er zelf niet meer mee bezig te houden, het gebeurd op een vlotte, correcte en transparante manier, met duidelijkheid. Ze denkt ook mee wat inhoud betreft en wat kan werken om mensen te laten interacteren.
  Kortom, ik ben zeer tevreden over onze samenwerking en mijn volgers/likes/interacties zijn omhoog gegaan en dat maakt dat er steeds meer mensen mijn merk/theebedrijf kennen. Dit leidt tot meer verkoop en dat is doelstelling niet? Bedankt Elien voor je meedenken, je openheid en correctheid.’ – BlendTea Belgium, http://www.blendtea.be

  – Paul, Blend Tea
 • Elien doet dat supergoed! Heel vriendelijk, gemakkelijk in communicatie, transparant en volgt alles heel goed op. En de foto’s voor mijn nieuwe collectie zien er top uit! ??

  Lore Segers